Saab-vierailu 25.2.2020

Kilta saa helmikuun lopussa ajankohtaiskatsauksen Puolustusvoimien hankintoihin yhden toimijan, Saabin, näkökulmasta. Yhtiö toimittaa Laivue 2020 -hankkeen aluksien taistelujärjestelmän. Se on myös mukana hävittäjähankinnan tarjouskilpailussa.

Vierailun ohjelma:

  • 1630 Saapuminen ja kevyt ateria
  • 1700 Saabin esittelyt

–         Saab-konserni ja Saab Finland sekä kasvunäkymät Suomessa

–         Tärkeimmät projektit: SQ2020, HX

–         Katsaus muihin projekteihin

  • Noin 1900 keskustelut ja päättäminen

Tutustuminen Postin Logistiikkakeskukseen Vantaalla 27.11.2019

Singles Day, Black Friday, Cyber Monday. Kansainvälisen verkkokaupan suuret kampanjat ovat rantautuneet myös Suomeen. Marraskuussa alkaa vuoden tärkein sesonki, joulu ja sitä edeltävä aika on Postissa suunniteltu pitkälti jo juhannuksena – ennätykselliset lähetysmäärät edellyttävät hyvää varautumista erilaisiin tilanteisiin. 

Postin Logistiikkakeskus ”Loke” on yhdistelmä alan uusinta teknologiaa ja ihmisten tekemää työtä. Lokessa käsitellään noin 75 % kaikista Postin kautta kulkevista kotimaan paketeista. Viime vuonna käsiteltiin yli 44 miljoonaa pakettia. Vantaalla sijaitseva logistiikkakeskus on osa Postin maanlaajuista logistiikkaverkostoa.

Posti on Suomen suurimpia logistiikkayrityksiä ja sen toiminta ulottuu kansainvälisen verkoston kautta koko maailmaan. Kaupallisten palvelujen lisäksi Postilla on tärkeä rooli Suomen huoltovarmuuden ylläpitämisessä myös poikkeustilanteissa. Kiltalaiset pääsevät kierrokselle ja kuulemaan lisää myös tulevaisuuden trendeistä. 

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Tuotantotiloissa liikkumiseen varataan jokaiselle vieraalle tarvittavat turvavarusteet.