JOULUTERVEHDYS JA KATSAUS JUHLAVUOTEEN 2022

JOULUTERVEHDYS JA KATSAUS JUHLAVUOTEEN 2022

PUHEENJOHTAJALTA: PÄIVÄNI MURMELINA?

Otsikko viittaa hittielokuvaan (Groundhog Day, 1993), jossa merkillinen aikaluuppi vangitsee pääosan esittäjän elämään saman päivän uudelleen. Mitä enemmän hän sitä vastaan taistelee, sitä hankalampi hänen on olla. Pääseekö hän irti luupista, sen jätän tässä kertomatta. Olkoon tämä elokuvasuositukseni näin toiseksi koronajouluksi.

Killan juhlavuonna 2022, pääsemme ehkä yhdessä laulamaan Frederikin sanoin: ”Mä oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen…” Laulaen tai ei, vuoden aikana kiltalaisille on tarjolla lukuisia mielenkiintoisia tapahtumia. Tule Mukaan! Toteutamme suurimman osan tapahtumistamme hybridinä elleivät rajoitukset estä live-kohtaamisia.

Kiitos osallistumisestasi vuoden 2021 tapahtumiin ja tervetuloa lämpimästi mukaan myös uudet jäsenemme! On ollut suuri ilo nähdä jäsenistöä myös kasvokkain. Lämpimät kiitokset myös ainutlaatuisen aktiivisille hallituskollegoilleni Sannalle, Pirjolle, Ollille, Hannulle, Ossianille, Tanelille, Joonalle ja Markukselle – heidän antaumuksensa on taannut tämän vuoden onnistuneet tapahtumamme.

Toivotan sinulle ja läheisillesi rauhallista joulua ja onnellista vuotta 2022!

Iloisiin kuulumisiin & näkymisiin, koko hallituksen puolesta

Ulla Parviainen
puheenjohtaja

JUHLAVUODEN TAPAHTUMAT

Tammikuu: 30 v. juhlavuoden avaus

Suunnittelemme killan juhlavuoden avausta ja kirjailtaa. Palaamme päivämäärään, paikkaan ja tarkempaan sisältöön, kun meillä on koronarajoitusten osalta kirkkaampi näkymä.

Helmikuu: Vuosikokous ja tähtivieras

Vuosikokous pidetään maanantaina 14. helmikuuta. Saamme tähtivieraaksemme tietoturvan rokkistaraksi tituleeratun tietoturva-asiantuntijan ja F-Securen tutkimusjohtajan Mikko Hyppösen. Hänen uusin, korona-aikana syntynyt kirjansa Internet on suunnattu suurelle yleisölle ja kaikille internetin käyttäjille. Vuosikokouksen paikka ja kellonaika tarkentuvat ja kokoukseen lähetetään erillinen kutsu.

Vuosikokouksen yhteydessä tarkentuu vuoden 2022 toimintasuunnitelma, mutta tässä on jo pari mietittyä aihiota. Otamme mieluusti kiltalaisilta ehdotuksia vastaan ja halukkaat mukaan järjestelyihin!

Maaliskuu: Yritysvierailu mediataloon

Huhtikuu: Debatti puolustuspoliittisesta aiheesta

Toukokuu: Matka Mikkeliin (nykypäivää ja historiaa)

Kesäkuu: Lippujuhlanpäivä Helsingissä

Heinäkuu: Maakuntien Home Hospitality (kiltalaiset lomailevat ja tapaavat siviilissä)

Elokuu – Syyskauden avaus (uudet ja vanhat jäsenet tapaavat urbaaneilla nuotiotulilla)

Syyskuu: Yritysvierailu

Lokakuu: Killan juhlavuoden päätapahtuma (seminaari & iltajuhla)

Marraskuu: Yritysvierailu

Joulukuu: Yritysvierailu ja juhlavuoden huipennus

Ulla Parviainen

    Kommentointi on suljettu.